Top
Interessante LINKS


Voor een portret schilderij van uw huisdier gaat u naar
WWW.KIMINJA.WEEBLY.COM
    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Uw kat of klein huisdier waardig begraven

voor bemiddeling en advies 

STICHTING KATTENZORG NIJMEGEN E.O.

http://kattenzorgnijmegen.nl/uw-kat-waardig-begraven/


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ala Pluto Trimsalon in Breugel www.alapluto.nl

  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je paard of pony is van harte welkom om te komen logeren op Buitenplaats de Ketel. Vanaf eind November 2013 hebben wij 2 logeer-boxen, de paarden staan op vlas, krijgen desgewenst knabbel-stro, uitstekende kwaliteit hooi en brok, gaan een paar uur per dag onze paddock in en kunnen, naar wens gereden, gelongeerd of gestapt worden.

VERWENNERIJEN
Wij weten wat genieten is! Lekker lesje, al dan niet in combinatie met een (begeleide) buitenrit, koffie met gebak, lunch tussen de paarden, een lekker drankje... zie onze tarievenpagina  voor de diverse mogelijkheden op Buitenplaats de Ketel of bel ons met je eigen ideeen.

REVALIDATIE
Revalidatie, varierend van stappen & koelen tot boxrust en alles daar tussenin... Op de Buitenplaats de Ketel zijn paarden in kundige & vertrouwde handen, bel voor meer informatie of een afspraak.

 

Privelessen & wedstrijd gerichte trainingen en begeleiding
Voor privelessen ben je bij mij ben je aan het juiste adres als je gemotiveerd bent, over humor beschikt, wilt leren, en... hier en daar een lesje nederigheid aan kunt... Als je met respect, begrip en in ontspanning hard wilt werken is het nivo van paard & ruiter niet belangrijk.  Ik kijk niet op een kwartiertje, maar ik stop ook wel eens eerder, afhankelijk van omstandigheden en wat paard/pony aanbied. In principe heb ik, incl. les ongeveer een uur tijd. Een aantal oefeningen gaan vervolgens mee als huiswerk.

Voor wedstrijdgerichte training maken we aparte afspraken, we stellen een les-schema op, inklusief reeele doelen, we oefenen proeven maar vooral ook onderdelen uit proeven, en zorgen voor de puntjes op de I. Wedstrijd begeleiding, van vervoer tot hulp bij losrijden en voorlezen behoort ook tot de mogelijkheden.