Top
Reparaties
Deze Jade kralen zijn van een dame welke op elke reis een handgemaakte ketting koopt als aandenken. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat zij dit exemplaar graag gerepareerd wil hebben.
Er zitten gladde ronde kralen bij, maar ook wat grotere carved kralen en een prachtige sluiting met draken koppen. Helaas is de sluiting gebroken en al eerder gerepareerd. De ronde ringen zijn ook van de sluiting, maar daar probeer ik nu mooie oorbellen van te maken. 

      

Eindresultaat: Deze Jade set heb ik opgefrist met Goldfilled onderdeeltjes, oorhaakjes en sluitwerk. Tussen de Jade kralen heb ik kleine donker groen kristal kraaltjes verwerkt. Van de twee ringen van de sluiting heb ik mooie oorbellen gemaakt en van de overgebleven kleinere Jade kralen heb ik een elastische armband gemaakt. Wat eerst alleen een ketting was is nu een complete set geworden.

       

         

Hier boven een verzameling Roze Kwarts kralen, Strawberry Kwarts snippers en een prachtige hanger van Golden Strawberry Kwarts. Het probleem zit hem in de hanger, deze is in het rijg gat zo scherp dat hij telkens de draad kapot schuurt.

    

Voor vragen over reparaties kunt u mij bereiken via het contact formulier