Over mij

Hoi allemaal, ik ben Saskia Houtsma, 55 jaar, ben al 26 getrouwd, heb 2 super lieve kinderen en een super lieve schoonzoon en schoondochter. En niet te vergeten sinds 4 mei 2020 ook een trotse oma! Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Het haken en breien is een grote hobby van mij en ik heb dit allemaal van mijn moeder geleerd. Vroeger had mijn moeder een 3 Suisses wol winkel en ik vond het altijd heerlijk om haar te helpen in de verkoop, maar ook vond ik het heerlijk om alle nieuwe garens netjes in de vakken te leggen. Al die nieuwe draadjes en kleuren gaven mij tijdens het uitpakken nieuwe inspiratie en ik kon niet wachten om aan iets nieuws te beginnen.

Daar heb ik dus nog steeds last van. Het ene heb ik nog niet af of ik zit alweer te dagdromen over het volgende project.  

Samen met mijn lieve man vertoef ik regelmatig op een onbewoond eiland in de Bahama's. Daar knutsel en frutsel ik van alles, maar voornamelijk super gave mixed media art schilderijen en flessen met natuurlijk heel veel schelpjes erop. 

Tevens vind ik het super leuk om zelf sieraden te maken welk u ook op deze site terug vind.