Zelf ontworpen breisels en haaksels

Hand gebreide fashionable pullover met losse kraag. Van luxueus materiaal welke beslist niet pilt. U steelt beslist de show met de prachtige losse kraag welke op verschillende manieren gedragen kan worden. Maat 36 / 38 Medium. Lengte vanaf de schouder 70 cm. De boorden zijn gehaakt in een zeer aparte steek.

Te bestellen via mijn etsy shop 

Gehaakte jurk van 100% katoen met lurex rand. Medium maat 38. Heerlijke zomer jurk in verschillende haakpatronen. De jurk valt boven de knie. Subtiel verticaal verwerkt een witte glinsterdraad

Te bestellen via mijn etsy shop

U steelt beslist de show met deze super gave Schelp tas. Maak hem van een katoenen bandjes garen, dan kunt hem ook gewoon wassen indien nodig. De tas heeft een verstevigde binnenkant van kunststof stramien waardoor hij ook mooi rechtop blijft staan. Ik heb een zeer gedetailleerd patroon voor u geschreven met vele foto's en instructies.

 

Het patroon van deze blauwe trui kunt u vinden op mijn blog

U steelt beslist de show met deze trendy tas. Maak hem van een katoenen bandjes garen, dan u kunt hem ook gewoon wassen indien nodig. De tas heeft een verstevigde bodem van kunststof stramien en een tweede gehaakte bodem . Ik heb een duidelijk patroon voor u geschreven met gedetailleerde foto's en instructies.

Heerlijk warme coatigan in warm rood met grijs. Met liefde hand gebreid door Samar. Ik heb met drie verschillende garens tegelijk gebreid. Een harig garen, een zilvergrijs glanzende draad en een wollige onregelmatige draad. Dit prachtige dikke vest heeft pofmouwen en de onderkant valt naar binnen. De kraag is gehaakt van een dubbel draad van het wollige garen. U vind dit dubbele garen ook terug in 2 banen in de mouwen. Het is een zwaar vest, in gewicht te vergelijken met een winterjas, maar eenmaal aan kunt u er heerlijk in wegkruipen. De maat is oversized, van 38 tot 44 (M - L - XL)

Dit prachtige vest kunt u bestellen via mijn ETSY shop

 

(Wassen op het handwasprogramma in de wasmachine op 20 graden in een was netje. In een droge handdoek droog rollen en plat laten drogen. Zodra droog nog 3 minuutjes in de droger op stand "warme lucht")